Aanbiedingen Chaletbouw Friesland


Aanbieding 1
Chalet: € 46.000 i.p.v. € 50.500

Chalet Roma
Afmetingen: 4.30 x 12.00 meter
Onderhoudsvrij

Indeling van het chalet: Entree via de voordeur met driepuntssloten. De luxe keuken is voorzien van oven, gaskookplaat en inbouwkoelkast met vriesvak. Het chalet heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkast. De luxe badkamer is betegeld en heeft een ruime douche cabine en een wasmachine-aansluiting.
Het chalet heeft een laminaat vloer in de slaap- en woonruimtes. Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas en kunststof draai-kiep ramen.

Het chalet is zeer goed geisoleerd, met 120mm dik glaswol en isolerende beglazing. Dat tezamen met de CV ketel maakt het geschikt voor bewoning in zomer- en wintermaanden. En maakt het wooncomfort zeer aangenaam.
—-

Aanbieding 2
Chalet met kavel: € 65.000 i.p.v. € 75.500

Chalet Roma 54 m2
Kavel 253 m2 (Chaletpark de Keizerskroon in Drenthe)
Onderhoudsvrij

Kavel is vrij op naam en betreft eigen grond.
Indeling van het chalet: entree, ruime woonkamer (26m2) met tuindeuren en moderne open keuken voorzien van gaskookplaat met wasemkap, oven en koelkast + vriesvak, 2 slaapkamers (1 met kastenwand), betegelde badkamer voorzien van luxe douchecabine, wastafelmeubel, toilet en wasmachine aansluiting.
Alle slaap- en woonvertrekken zijn voorzien van laminaatvloer.

Kavel huren

Liever geen kavel kopen? U kunt de kavel ook huren.

Huurprijzen kavel: Grond € 6,50 per m² per jaar en het chalet € 48.500,- .

Proefhuren

Eerst uitproberen en dan kopen kan ook.
U huurt het chalet 3 maanden, en indien koop volgt krijgt u de 3 maanden huur terug. Huurbedrag: € 600,- per maand excl. energie.